700 de mehedinţeni, mobilizaţi în proiectul ,,Let ’s Do it, România!’’

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Mehedinţi, circa 700 de oameni au fost mobilizaţi în acţiunea care se va desfăşura pe DE 70 între Tr. Severin şi Vama Porţile de Fier I, în zona Combinatului de Apă Grea, a Pădurii Crihala sau în comuna Şimian.

Voluntari ai şcolilor din judeţ vor acţiona şi în zona mănăstirii Schitul Topolniţei. De asemnea, în zona Vînju- Mare, coordonarea şi colectarea va fi asigurată de primăria din localitate, alături de jandarmi şi pompieri.

Peste 100 de voluntari jandarmi mehedinţeni vor participa, mâine dimineaţă, la curăţarea arealelor naturale din jurul municipiului Drobeta Turnu Severin, pe tronsonul Severin- Gura Văii- Vânju Mare.

De asemenea, 55 de pompieri vor participa la ecologizare, în Drobeta Turnu Severin- spre Halânga, în oraşul Vînju Mare - zona Lunca Vînjului şi în  Orşova- zona Coramnic. Un autocamion al ISU „Drobeta” se va afla în Severin- spre Halânga, pentru colectarea deşeurilor.
 
În urma campaniei trecute, în Mehedinţi, cei 2.500 de voluntari participanţi au strâns peste 12.500 de saci de gunoi menajer, cantitate care a plasat judeţul pe primul loc în România la rata de colectare.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite