Ziua sănătăţii, serbată la Biblioteca Judeţeană din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, de la ora 9.00, Biblioteca Judeţeană în parteneriat cu Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă Herghelia, Direcția de Sănătate Publică Tulcea, Asociația pentru Sănătate și Educație, Crucea Roșie – filiala Tulcea organizează o campanile de informare medicală pentru elevi.

„Efectele informației asupra sănătății“ este o amplă campanie de informare şi prevenire medicală adresată elevilor de liceu cu privire la beneficiile unui stil de viață sănătos. Acțiunea va începe în Sala de festivități a Bibliotecii cu o prezentare de carte din fondul Bibliotecii şi o prelegere a dr. Iuliana Negru, director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea, urmate de o prezentare susținută de reprezentantul Centrului de Sănătate și Medicină Preventivă Herghelia.
Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății (7 aprilie 2011), iar parteneri în acest proiect sunt şi Colegiul Tehnic Henri Coandă, Liceul Teoretic Grigore Moisil, Colegiul Teoretic Spiru Hare, Colegiul Agricol Nicolae Cornățean, Colegiul Brad Segal.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite