Ziua Dobrogei, serbată la Tulcea. Vezi aici ce manifestări au loc astăzi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua începe cu o depunere de coroane de flori
Ziua începe cu o depunere de coroane de flori

Tulcenii vor marca evenimentul, 133 de ani de la unirea Dobrogei cu România, prin depunere de coroane de flori, spectacole de muzică şi dans, sesiuni de comunicare, expoziţii de pictură, concursuri. Iată întreg programul evenimentelor de azi!

De la ora 10.00, la Monumentul Independenţei din municipiul Tulcea, Consiliul Judeţean Tulcea organizează o depunere de coroane de flori.
De la ora 11.00, eşti invitat la Biblioteca Judeţeană Panait Cerna pentru o serie de expoziţii de carte, sesiuni de comunicare şi dezbateri pe teme istorice. Vezi aici mai multe detalii.
De la ora 17.00, la Galeriile de Artă de pe strada Isaccei, are loc vernisajul expoziţiei „Dobrogea – 133 de ani“. Vezi aici mai multe detalii!
Tot de la ora 17.00, dar la Isaccea, are loc o masă rotundă pe tema „Dobrogea, leagăn de istorie şi civilizaţie“, o expoziţie de carte „Dobrogea – străvechi pământ românesc“, un moment poetic „Întotdeauna, aici“ şi un spectacol de cântece patriotice. Evenimentul organizat de biblioteca din Isaccea se încheie cu un concurs cu premii pe teme istorice.
De la ora 18.00, la Centrul Cultural „Jean Bart“, Baladele Deltei organizează un spectacol aniversar. Vezi aici cine este invitat!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite