Zeci de ambarcaţiuni prinse în capcană la malul Dunării! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambarcaţiunile de agrement sunt blocate între sloiuri la malul Dunării de aproape o săptămână, în timp ce altele au fost salvate în ultimul moment, ridicate pe uscat

Proprietarii prevăzători şi-au scos din timp bărcile din apă,spre bucuria  firmelor ce se ocupă cu parcarea bărcilor pe timp de iarnă. Cei care nu s-au grăbit vor trebui acum să aştepte până când vremea se va încălzi şi gheţurile le vor elibera bărcile.
 Căpitănia Tulcea emisese deja ordinul de iernatic înainte de sosirea sloiurilor în zonă, pentru punerea la adăpost a navelor din portul turistic, însă nu toată lumea s-a conformat şi pe lângă faptul că probabil vor plăti facturi câtre cei care i-au ajutat să scape, riscă şi sancţiuni din partea noastră“, spune Petrică Rade, purtătorul de cuvânt al Căpităniei Tulcea.

image

Click pe imagini pentru a vedea galeria foto

Nerespectarea de către proprietarii, operatorii sau comandanţii ori conducătorii de nave a dispoziţiilor date de Autoritatea Navală Română cu privire la organizarea parcurilor reci şi a iernaticelor se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 5.000 lei.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite