Au ieșit ilegal din țară și au cumpărat peste opt tone de motorină la preț redus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinși de polițiștii de frontieră
Prinși de polițiștii de frontieră

În data de 2 noiembrie, la ora 15.50, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Isaccea a verificat un şlep motor sub pavilion românesc, care nu avea efectuată şi operată în bazele de date ieşirea din ţară. 

Poliţiştii de frontieră însoţiţi de un ofiţer din cadrul Oficiului de Căpitănie Isaccea, s-au deplasat la bordul navei unde au verificat aspectele de legalitate a trecerii frontierei şi a alimentării cu combustibil de la o navă sub pavilion ucrainean. La bordul navei se aflau Cristian I. (33 ani) în calitate de comandant şi Cătălin C.I. (34 ani) în calitate de marinar.
„În urma verificării documentelor existente la bordul navei, s-a constatat că aceştia au efectuat alimentarea cu 8.030 litri motorină în valoare de 5.000 euro, de la un tanc petrolier sub pavilion Ucraina, aflat la malul ucrainean, fără a avea efectuată ieşirea din România printr-un punct de trecere a frontierei“, spune Cezar Projovschi, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Tulcea.
Celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei şi respectiv de introducere de bunuri prin alte locuri decât cele stabilite de Codul Vamal.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite