Vrei un loc de muncă bine plătit în Uniunea Europeană? Vezi aici oferta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea informează tulcenii că prin Eures sunt oferite locuri de muncă vacante în străinătate în următoarele domenii: agricultură, turism, aeronautică, asistenţă socială şi construcţii.

Un angajator din Republica Cehă oferă 20 de locuri de muncă în meseria de muncitor necalificat în transporturi şi manipulant mărfuri. Candidaţii trebuie să aibă bune cunoştinţe de bază în limba engleza şi în limba rusă. Calificarea de stivuitorist constituie un avantaj. Salariul este de 700 euro brut pe lună şi bonusuri de productivitate de până la 260 euro.
Angajatorii din Malta au nevoie de forţă de muncă în domeniul hotelier: manager de restaurant şi personal de aşteptare într-un restaurant de cinci stele. Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază de limba engleză.
Angajatorii din Lituania oferă două locuri de muncă în meseria de inginer constructor – şef de şantier şi două locuri de muncă în meseria de inginer în domeniul energetic. Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe minime de limba rusă şi de limba engleză. Salariul este de 2000-3000 litas/net/lună.
Angajatorii din Danemarca, din domeniul agricol, oferă 20 de locuri în meseria de lucrător calificat în ferme de creştere a animalelor sau sere. Candidaţii trebuie să cunoască foarte bine limba engleză şi să fi absolvit facultatea de profil  agronomic (zootehnie, horticultură, agricultură sau medicină veterinară) în anul 2010 sau 2011 sau să fi absolvit liceul agricol în 2011, să aibă disponibilitate pentru a sta în Danemarca timp de 18 luni. Candidaţii trebuie să aibă între 20-30 de ani, experienţă de muncă în creşterea animalelor sau sere şi carnet de conducere. Salariul este de 1300 de euro brut lunar, din care se scad contribuţiile de asigurări sociale şi impozitul. Durata contractului este de 18 luni.
O companie modernă specializată în prelucrarea şi obţinerea produselor din piele şi blană, din Danemarca, oferă 40 de locuri în meseria de lucrător necalificat – jupuitor nurci. Candidaţii trebuie să cunoască limba engleză – nivel de bază. Salariul este de  75-100 euro net pe zi, în funcţie de ritmul de lucru şi precizie. Din salariu se reţin contribuţiile sociale şi impozitul.
Un angajator din Polonia oferă un loc de muncă în meseria de asistent  îngrijire/îngrijitor. Locul de muncă este situat în Germania. Persoana angajată va fi responsabilă pentru îngrijirea personală a persoanelor vârstnice, hrănire şi asistenţă cu medicamente. Candidaţii trebuie să cunoască limba germană – nivel avansat. Salariul este de 3.680-4.800 zloti polonezi brut/lună. Durata contractului:  între doi şi cinci ani.
O firmă din Germania (ARES) oferă câte un loc de muncă în următoarele meserii: inginer – specialitate toleranta distrugere, inginer de proiectare aerostructuri, manager senior validare stress. Candidatii trebuie să aibă cunoştinţe de limba germană şi limba engleză – nivel avansat şi să aibă diplomă în inginerie mecanică / Aeronautică. Salariul este negociabil.
Cei care doresc să primească mai multe detalii despre locurile de muncă vacante din ţările Uniunii Europene pot accesa www.eures.anofm.ro, sau se pot duce la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa, nr.10.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite