Vrei să vizitezi municipiul Tulcea? Iată cum poţi beneficia de serviciile gratuite ale unui ghid turistic!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghizii vor putea prezenta oraşul
Ghizii vor putea prezenta oraşul

Pe data de 1 octombrie Asociaţia Etnopolis din Tulcea finalizează proiectul „Reţeana de ghizi“. Cei 15 tulceni care îţi pot prezenta traseele turistice din municipiu sunt puşi la dispoziţia grupurilor organizate de turişti timp de şase luni de la încheierea proiectului.

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, reprezentanţii asociaţiei care a implementat acest proiect a  prezentat  modul în care turiştii pot contacta un astfel de ghid.
„Orice grup organizat de turişti care doreşte să viziteze municipiul Tulcea poate solicita Reţelei de ghizi locali un ghid intercultural, pentru a-i fi prezentat un traseu turistic al oraşului, în funcţie de interesul manifestat. Conform planificării activităților proiectului, ghizii sunt accesibili grupurilor organizate de turişti începând cu luna septembrie“, spune Veronica Ivanov.
Solicitarea unui ghid se  poate face online sau telefonic și este gratuită. Aşadar, puteţi transmite un email catre ghizi@etnopolis.ro  sau office@etnopolis.ro  cu titlul INCHIRIERE GHID şi vei fi contactat în cel mai scurt timp de coordonatorul ghizilor locali pentru detalii.  Este foarte important ca solicitările să fie transmise în timp util.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite