Vor îngheţa în apartamente în acest sezon rece. Vezi aici asociaţiile care nu vor primi căldură!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trecerea la facturare individuală nu este simplă nici pentru asociaţiile de proprietari şi nici pentru cei de la Energoterm. Mai mulţi tulceni riscă să suporte frigul din apartament din cauza unor probleme legate de facturile ce trebuie achitate către furnizorul de agent termic.

Două asociaţii de proprietari, mai exact Venus şi E3A au transmis verbal firmei Energoterm ce datorii mai au de recuperat de la locatari. Explicaţia: anexele nu pot fi predate pentru că proprietarii refuză să le semneze, deoarece nu sunt de acord cu debitele trecute de asociaţie.  „Ne aflăm în situaţia de a nu putea prelua la încasare şi facturare asociaţiile de proprietari arondate la centrul de încasare numărul 3 şi de a nu furniza căldură în sezonul de iarnă 2011-2012 către acestea. Acţiunea de preluare va continua şi după începerea sezonului de încălzire“, spune directorul Energoterm, Nicuşor Bîscă.
O altă problemă este diferenţa extrem de mare între soldul prezentat de asociaţie şi datoria înregistrată de Energoterm. Este cazul asociaţiei numărul 14, acolo unde diferenţa între ce au ei de dat şi ce are furnizorul de căldură de încasat este de peste 670.000 lei. Nici în  acest caz nu va furniza agent termic în sezonul de iarnă 2011-2012.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite