Voluntarii de la Crucea Roşie sunt mesagerii lui Moş Nicolae GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiune umanitară la Crucea Roşie
Acţiune umanitară la Crucea Roşie

Şi anul acesta Moş Nicolae va poposi la Filiala Tulcea a Crucii Roşii Române pentru a oferi dulciuri, fructe, cărţi şi jucării copiiilor nevoiaşi din municipiul Tulcea.

Astăzi, începând cu ora 14, la sediul filialei, voluntarii vor fi mesagerii lui Moş Nicolae  şi vor aduce bucurie în  sufletele a peste 70 de copii provenind din familii fără posibilităţi materiale.
Evenimentul de astăzi deschide seria acţiunilor sociale pe care Crucea Rosie le organizează cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru a veni în sprijinul familiilor paupere din judeţul Tulcea. Astfel, peste 300 de familii vor primi în preajma Crăciunului pachete cu alimente de bază, produse igienico-sanitare, îmbrăcăminte şi încălţăminte, asigurate din fondurile proprii ale filialei.

Click pe poze pentru fotogalerie!

După cum se ştie, filiala noastră nu este integrată în proiectul naţional al  Crucii Roşii Romăne "Banca de alimente" deoarece partenerii proiectului nu au deschis magazine la Tulcea. În aceste condiţii, îi invităm pe tulcenii generoşi să doneze bani în cele doua urne special amenajate în hipermarketurile LIDL şi Kaufland din municipiul Tulcea, pentru a putea ajuta cu pachete consistente un număr cât mai mare de oameni nevoiaşi“ spune Simona Covaliov, director al filialei tulcene a Crucii Roşii.

Acţiune umanitară la Crucea Roşie
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite