Voluntariatul, temă principală în „Festivalul Naţional al Şanselor Tale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 decembrie, Ziua Internaţională a Voluntariatului
5 decembrie, Ziua Internaţională a Voluntariatului

Săptămâna aceasta Inspectoratul Şcolar organizează o serie de activităţi pe tema voluntariatului în cadrul a  „Festivalului Naţional al Şanselor Tale“ organizat în perioada 1 – 11 decembrie 2011. Iată programul:

Obiectivele acestor evenimente sunt promovarea documentelor europene şi naţionale în domeniul voluntariatului şi educarea tinerilor şi adulţilor în spiritul voluntariatului.
Activităţi propuse
După prezentarea de imagini foto şi video sub genericul „Apa – esenţa vieţii“ şi după Gala Voluntarului, organizate la Palatul Copiilor programul continuă astăzi, de la ora 10.00, cu o expoziţie de fotografii şi pliante „Împreună să facem lumea mai bună”, diseminarea de „bune practici” (Liceul Pedagogic Tulcea – proiectul Grundtvig „Senior Volunteering in Europe” – parteneriat de învăţare). Evenimentul are loc la Liceul Pedagogic.
Mâine, la Liceul de Artă „George Georgescu” Tulcea are loc o expoziţie cu vânzare, cuprinzând lucrări ale elevilor Liceului de Artă „George Georgescu” Tulcea, în vederea strângerii de fonduri utilizate în scopuri caritabile.
Tot mâine Primăria Tulcea - Centrul de Informare şi Educare în Managementul Deşeurilor  şi Protecţia Mediului organizează o serie de activităţi de voluntariat de mediu la Palatul Copiilor Tulcea.
Pe 9 decembrie, la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” Tulcea are loc un seminar de promovare a documentelor europene şi naţionale în domeniul voluntariatului.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite