Viorica Bîscă, numită guvernator: Are şase luni să rezolve problemele Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, de la ora 11.00, la sediul ARBDD noul guvernator, Viorica Bîscă, a primit numirea oficială din partea secretarului de stat în Ministerul Mediului, Cristian Apostol. Acesta a transmis că noul guvernator are şase luni să rezolve problemele Administraţiei.

Termenul nu este neapărat un ultimatum, ci este perioada în care Viorica Bîscă ar trebui să definitiveze proiectele de hotărâre care să pună administraţia „pe roate“.
Acest termen stabilit de la Bucureşti pentru rezolvarea problemelor din ARBDD vine la numai câteva luni de la ultimatumul primit de fostul guvernator, Grigore Baboianu, căruia ministrul Borbely i-a dat în septembrie 30 de zile să pună la punct braconajul din deltă.
Proaspăt numită în funcţie, guvernatorul Bîscă a declarat astăzi că nu are încă o părere clară în ceea ce priveşte administrarea taxelor precepute în deltă. „Mă voi întâlni cu toţi factorii interesaţi de această problemă şi mă voi exprima de abia în momentul în care voi avea o opinie pe care să o pot argumenta“, a zis azi Viorica Bîscă.
Aceasta a mai declarat că în viitorul cel mai apropiat va analiza situaţia de la nivelul fiecărui compartiment al ARBDD pentru a vedea care este necesarul de forţă de muncă. „În primul rând mă interesează să am o echipă bună în cadrul instituţiei cu care să lucrez. Nu se poate spune că îmi voi pune oamenii în funcţie. Acolo unde este nevoie de oameni se va organiza concurs, astfel încât posturile să fie ocupate de oameni care chiar ştiu să îşi facă treaba“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite