Violatorul de copii din Greci, trimis în judecată. Pentru că este minor, îl aşteaptă o pedeapsă redusă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Tunsu (17 ani) din Greci i-a promis copilului de numai 7 ani un telefon mobil şi două capre de lemn pentru a-l duce într-un grajd. Acolo l-a trântit la pământ a întreţinut cu el un raport sexual prin constrângere.

Ieri Daniel Tunsu a fost trimis în judecată pentru viol. Săptămâna trecută, pe 24 martie, la ora 13.00., Daniel l-a văzut pe minorul V.G.(7 ani) pe un teren de fotbal din localitatea Greci şi l-a chemat în grajdul locuinţei sale să-l ajute să transporte gunoi, promiţându-i că îi va da în schimb un telefon mobil şi două capre din lemn pe care urma să le folosească în timpul sărbătorilor de iarnă. Minorul a fost încântat, numai că odată ajunşi în grajdul inculpatului, acesta din urmă i-a promis victimei că îi va da bunurile menţionate anterior, dar numai după ce se va dezbrăca de pantaloni. Profitând de interesul minorului pentru bunurile promise şi de faptul că acesta nu a înţeles prea bine propunerea, Daniel a dezbrăcat minorul de pantaloni şi după ce l-a trântit la pământ a întreţinut cu acesta un raport sexual prin constrângere. 
Fapta a fost sesizată organelor de poliţie în cursul aceleaşi zile, când inculpatul a fost reţinut, iar din data de 25 martie 2011 s-a luat de Tribunalul Tulcea măsura arestării preventive a inculpatului minor.
Actul sexual de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, prin constrângere sau profitând de imposibilitatea de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, se pedepseşte cu închisoare de la 10 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi, iar în cazul în care autorul este minor limitele de pedeapsă se reduc la jumătate.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite