Violatorii din Delta Dunării, condamnați la câte șase ani de pușcărie cu executare GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Tulcea a decis ca cei doi tineri de 22 de ani care au violat o minoră de 17 ani în zona Milei marine 36, după o petrecere în aer liber să stea la închisoare câte șase ani. Cei doi trebuie să îi plătească minorei 30.000 de lei, daune morale.

George Ivanov (22 de ani) și Mihai Cristian Tulceanu (22 de ani) au fost condamnați la câte șase ani de pușcărie pentru fapta comisă în vara acestui an.

Click pe poze pentru fotogalerie!


Victima, o copilă de numai 17 ani, a trecut prin clipe de groază în acea noapte. Era duminică, 4 iunie 2011, în jurul orei 15.00 – 16.00. Adriana decide să plece împreună cu prietenul ei, Alexandru Pantelimon şi alţi vecini şi prieteni la o petrecere care se ţinea în zona Mila 36. Mai târziu, pe la ora 20.00, Adriana spune că vrea să plece acasă. După ce restul găştii încearcă să o convingă să nu plece, cei doi inculpaţi se oferă să o ducă acasă cu barca. Adriana urcă în aceeaşi ambarcaţiune cu Mihai şi George, fără să ştie ce o aşteaptă. Pe drum, cei doi, beţi bine, încep să mişte barca. Minora se sperie că a intrat apă în barcă şi începe să se certe cu cei doi tineri. Scoate telefonul mobil şi încearcă să îi trimită un sms prietenului ei, care rămăsese la petrecere. Mihai Tulceanu vrea să îi ia telefonul mobil, dar se dezechilibrează şi ajunge în apă. Urcă înapoi în barcă şi se dezbracă de hainele ude.
Înainte ca Adriana să apuce să facă un alt gest, Mihai şi George trag barca la mal şi o aruncă pe minoră la pământ. Cei doi tineri s-au decis ad hoc să o lovească şi să o violeze pe Adriana, care ţipa în zadar pentru ajutor. După ce au văzut că tânăra de abia mai avea forţă să vorbească, cei doi îi aruncă hainele rupte, îi iau telefonul mobil şi o lasă dezbrăcată pe mal. Urcă în ambarcaţiunea cu care veniseră şi pleacă liniştiţi înapoi la petrecere.
Tânăra a avut putere să alerge, fără haine, până în oraș, acolo unde s-a întâlnit cu un alt băiat pe care îl cunoștea. Acestea i-a dat hainele de pe el, iar fata a reușit să ajungă la autorități să reclame ceea ce i s-a întâmplat.

image
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite