Victorie muncită a tulcenilor la Brăila: CF Brăila-Delta Tulcea 2-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe stadionul Municipal din Brăila, echipa tulceană a reuşit astăzi a doua victorie în această ediţie a Ligii a II-a, după ce a învins ocupanta penultimului loc al Seriei 1

Delta Tulcea s-a prezentat la Brăila remontată după înfrângerea suferită în Cupa României, în compania formaţiei Unirea Urziceni, reuşind să conducă de trei ori pe parcursul celor 90 de minute.

Scorul a fost deschis de tulceni din prima repriză în minutul 35 prin Ştefan Ciobanu, cu un şut plasat de la marginea careului de 16 metri. După pauză, gazdele au reuşit egalarea prin Bucă, în minutul 66, cu un şut la colţul lung din careu. Bucuria brăilenilor nu a ţinut decât două minute pentru că Nicu Creţu a reuşit să aducă din nou Delta în avantaj (scor 2-1, minutul 68), când a reluat cu capul în poartă după ce iniţial mingea lovise bara.

Patru minute mai târziu, acelaşi Bucă reuşeşte să surprindă din nou apărarea tulceană într-o învălmăşeală în careu şi egalează pentru a doua oară. Ciobanu reuşeşte aduce însă din nou echipa tulceană în avantaj în minutul 77, când a reluat mingea respinsă greşit de Botaş. Scorul de 2-3 s-a menţinut până la ultimul fluier al arbitrului braşovean Florin Ghimbăşan şi Delta ocupă deocamdată poziţia a opta în clasamentul primei serii a Ligii a II-a.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite