Victor Ponta, nemulţumit de investiţia Elenei Udrea în Sfântu Gheorghe: „Eu merg acolo des, a fost o greşeală de proiectare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, la Murighiol
Victor Ponta, la Murighiol

În cadrul unei discuţii purtate astăzi dimineaţă cu jurnaliştii prezenţi la Puflene Resort (complex de patru stele din Murighiol), Victor Ponta şi-a exprimat dezamăgirea faţă de una dintre investiţiile Elenei Udrea în Delta Dunării: este vorba despre miniportul de la Sfântu Gheorghe.

Acesta a ţinut să precizeze faptul că ajunge des în localitatea Sfântu Gheorghe din Delta Dunării, iar miniportul pe care l-a finanţat ministerul condus de Elena Udrea ar fi total inadecvat pentru turism. Ponta  spune că  în acest miniport nu au loc decât bărcile localnicilor, iar nu cele de dimensiuni mai mari (ale turiştilor), astfel că scopul investiţiei nu fi fost atins.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Premierul a insistat asupra faptului că în cadrul acestui proiect ar fi apărut o eroare de proiectare, dar şi asupra milioanelor de euro cheltuite pentru investiţia de la Sfântu.

Primul miniport plătit din bani publici a fost inaugurat în luna septembrie a anului trecut, în prezenţa ministrului Elena Udrea şi a 70 de ambasadori de la Bucureşti. Miniportul din Sfântu a costat 33,8 milioane de lei, din care 33,6 milioane de lei sunt daţi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar restul de Consiliul Judeţean Tulcea. Vezi aici pentru mai multe imagini cu miniportul de la Sfântu Gheorghe: GALERIE FOTO Miniportul de la Sfântu Gheorghe este gata. Urmează Sulina şi Murighiol

În aceeaşi ordine de idei, în cadrul dezbaterilor avute la sala de şedinţe a hotelului de lux  din Murighiol, premierul Ponta a declarat că nu vede rostul unui minister al Dezvoltării în contextul realizării unor regiuni de dezvoltare.




Discuţii cu jurnaliştii
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite