Vezi aici oferta de joburi pentru această săptămână!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cum spun reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în perioada 18 –  24 noiembrie pentru tulcenii fără un loc de muncă sunt puse la bătaie 121 joburi. La finalul lunii octombrie în Tulcea erau înregistraţi 4.604 şomerii, ceea ce înseamnă că 40 de tulceni „se bat“ pentru un job.

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru cei cu studii medii sau pentru necalificaţi. La nivel naţional, din 8.600 de locuri de muncă, numai 684sunt pentru cei cu studii superioare. Cei mai căutaţi sunt inginerii sau cadrele din sistemul sanitar. De asemenea, se caută confecţioneri, vânzători sau muncitori necalificaţi.

Joburi plătite cu mii de euro în Uniunea Europeană. Vezi aici oferta şi condiţiile!

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet, unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare. Pentru a vedea oferta, dă click aici!


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite