GALERIE FOTO Vacanţă în inima Deltei cu numai 67 de lei pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta este valabilă, însă, numai pentru elevi: Tabăra Sulina funcţionează toată vara la capacitate maximă. Peste o mie de tineri au trecut deja pragul taberei Sulina în acest sezon estival. Situată în cel mai estic punct al României, tabăra Sulina oferă copiilor posibilitatea de a face baie în mare, dar şi de a admira frumuseţile Deltei Dunării.

Tabăra are 220 de locuri, iar pentru acest sezon gradul de ocupare este de aproape 100%. „Avem deja contracte pentru 2.200 de copii veniţi din ţară şi de peste hotare. Participăm la programul «Românii de pretitutindeni» prin care aducem elevi din diaspora la mare“, spune Aurelian Chiriac, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret.
Copiii care vin la mare au astfel ocazia să petreacă zece zile de vis în locul în care Dunărea întâlneşte marea.

Click pe poze pentru a vedea fotogaleria!

Ajung în Tulcea cu microbuze, apoi se îmbarcă pe catamaran (sau pe pasager) şi admiră, mulţi dintre ei pentru prima dată, lungul drum spre Sulina: Partizani, Maliuc, Gorgova, Crişan şi apoi Sulina, capăt de linie. 71 de kilometri, adică 37 de mile marine. În jur de trei ore cu catamaranul, cinci ore cu pasagerul.
Din port, de unde acostează nava şi până la tabără sunt doar câţiva paşi. Acesta este locul în care tinerii îşi vor petrece următoarele câteva zile.
Citiţi în Adevărul de Tulcea cum se distrează copiii la Sulina şi ce facilităţi are tabăra!

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite