VIDEO Iată cum plasa un muncitor şpaga pentru un poliţist de la Rutieră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A încercat să lase banii pe biroul poliţistului
A încercat să lase banii pe biroul poliţistului

Florin Ojog, angajat al S.C.  Gherguţ Prod  S.R.L., a vrut să îi dea unui agent de poliţie din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere suma de 100 euro pentru ca acesta să nu îi idea amendă.

A ajuns în biroul poliţiei, a tras de timp şi a căutat soluţia de a plasa şpaga cât mai subtil. A luat actele de pe biroul poliţistului, a plasat banii între foi, după care a lăsat atent hârtiile pe acelaşi birou. Spre ghinionul lui, Cristi Iordache, poliţistul pe care încerca să îl mituiască, a refuzat să pună mâna pe bani. Ba, mai mult, anunţase procurorii atunci când Florin Ojog i-a promis şpagă. În momentul în care poliţistul îi spune că nu vrea mita, individul nu stă mult pe gânduri şi îşi ia banii înapoi.
Cristian Iordache, poliţistul care nu s-a lăsat mituit, a declarat la momentul incidentului că reacţia lui a fost cea normală şi că prin acest gest şi-a arătat respectul faţă de lege şi faţă de popria persoană.
Vezi aici înregistrarea cu flagrantul organizat de Biroul Judeţean Anticoruţie şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite