Urmărit general capturat în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infractorul a fost găsit de poliţiştii de frontieră
Infractorul a fost găsit de poliţiştii de frontieră

Bărbatul condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare a fost prins azi dimineaţă în apropiere de localitatea Murighiol din judeţul Tulcea

Ieşeanul în vârstă de 43 de ani a fost localizat şi capturat azi  în jurul orei 07.30 de un echipaj al Poliţiei de Frontieră Tulcea, în cooperare cu lucrători ai Serviciului Urmariri din cadrul I.P.J. Tulcea.
Poliţiştii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcaţiune pe braţul Sf. Gheorghe, în apropierea localităţii Murighiol, unde l-au reţinut pe G.A. de 43 ani, cu domiciliul în municipiul Iaşi, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoare de 3 ani şi jumătate.
Pe numele celui în cauză Judecătoria Iaşi avea emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei şi recidivă pentru fals şi uz de fals.
Urmăritul general care se ascundea într-o zonă împădurită a judeţului Tulcea a fost preluat de lucrătorii Serviciului Urmariri al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, care urmează să pună în aplicare mandatul judecătoresc.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite