Un tulcean în cursa pentru cele mai importante premii din industria cluburilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Mike este singurul tulcean care a intrat în cursa lansată de nights.ro. El a fost nominalizat la categoria Cel Mai Bun DJ Rezident în 2010. Votează-ţi on line DJ-ul preferat!

Mike, pe numele său adevărat Mihai Ghizilă, este unul din DJ-ii de succes din Tulcea. Şi-a început cariera în urma cu 7 ani în clubul Atlantis. Au urmat multe evenimente (peste 300 la număr) în cluburi precum MGM Palace, Ambiance, Club Vibe, Kings, Republica Down Town, Predeal Comfort Suites, One (Constanţa), Bling Luxury Club.
A mixat alături de mari nume din lumea muzicii precum: Adrian Eftimie, DJ Andi & Stella, Lucian Bărbulescu, DJ Elf, Moon Sound, Cosax, White Trumpet. 
„Recent am semnat un contract de exclusivitate cu agenţia de impresariat Bd Media , Cornel Istrate fiind persoana ce se ocupa de evenimentele mele. Ca răsplată pentru munca depusă anul trecut am fost nominalizat la Nights.ro Awards 2011 la secţiunea Cel Mai Bun DJ Rezident în 2010“, spune Mihai.
Este primul DJ din Tulcea  nominalizat, acestea fiind cele mai importante premii din industria cluburilor şi a muzicii electronice.

Cum votezi

Cei care doresc să îl susţină la aceste concurs o pot face pe siteul http://awards.nights.ro/ : alegeţi opţiunea „Cel mai bun DJ rezident din România în 2010“ şi daţi click pe Mike (Kings, Tulcea). Completaţi căsuţa cu datele personale şi apoi daţi click pe „votare“. Votul implică o confirmare finală printr-un click pe linkul primit pe e-mail. După votare, verificaţi e-mail-ul, inclusiv în folderele Spam.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite