Un tulcean, un constănțean și un bucureștean, prinși conducând beți. Vezi aici care avea cea mai mare alcoolemie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbați s-au ales cu dosar penal după ce au condus beți pe drumurile din județul Tulcea. Un tânăr de 24 de ani a fost prins în timp ce conducea o Dacia cu toate că nu avea permis pentru nicio categorie de autovehicule.

M. Ovidiu (29 ani) din municipiul Tulce a fost prins în timp ce conducea un  BMW pe strada Primăverii din Tulcea fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat).
F. Ştefan (42 ani) din municipiul Constanţa a fost părins în timp ce conducea o Dacia Logan pe DJ 222C, în comuna Beştepe, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat).   
C. Marian (38 ani), din Bucureşti, care conducea autoturismul marca Hunday pe relaţia Cataloi - Nalbant, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat).
Tot în acest weekend, polițiștii tulceni l-au prins în trafic pe R. Valentin (24 ani), din Fântana Mare, comuna Ciucurova, care conducea autoturismul marca Dacia 1310 pe relaţia Tulcea - Mihail Kogălniceanu, fără a avea permis de conducere.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite