Un tată acuză: „Şoferul care mi-a lovit fetiţa este protejat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 12 ani a fost lovită de un Matiz în urmă cu două zile pe strada Biruinţei din municipiul Tulcea. Tatăl copilei povesteşte care a fost realitatea celor întâmplate:

Conform informaţiilor furnizate de poliţie, fetiţa a fost lovită în timp ce traversa neregulamentar. „Acolo este o alee dintre blocuri. Fetiţa mea era cu soţia, deci nu era neînsoţită, aşa cum insinuează poliţia. Acest copil are autism şi nu este niciodată neînsoţit, nici măcar acasă“, spune Marian, tatăl copilei.

Tulcea: O fată de 12 ani a fost lovită de un Matiz în timp ce traversa neregulamentar

Mai mult decât atât, acesta susţine că după ce a lovit fetiţa, Vasile Holoştencu, şoferul Matizului, ar fi plecat de la locul accidentului. S-a întors după ce a venit poliţia, explicând că ar fi avut treabă. În plus, imediat după ce s-a întors a susţinut că nu a lovit deloc fata. „Nu las lucrurile aşa. Să fie extrem de clar, nu vreau bani, nu vreau nimic de la el. Vreau doar dreptate. Copilul nu este grav rănit, dar putea să fie, iar el a plecat mai departe fără să îi pese. Nici măcar nu s-a uitat la fetiţă să vadă dacă are nevoie să ajungă la spital, nu s-a interesat de ea“, spune tatăl.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite