Un sucevean a dispărut pe Canalul 36 din deltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 59 de ani aflat în vacanță în zona canalului 36, lângă Pardina, a încercat să traverseze canalul înot, fiind luat de curent. Membrii familiei au sesizat autoritățile care continuă în prezent căutările.

Lucrătorii Biroului de Poliţie Transporturi Tulcea au fost sesizaţi ieri prin Apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc a dispărut în Canalul 36, în zona confluenţei cu Braţul Chilia, raza comunei Pardina  kilometrul 82, în timp ce încerca să traverseze înot  canalul de la un mal la altul.

Poliţiştii au acţionat cu promptitudine constituind o echipă operativă formată din lucrători din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Tulcea, lucrători din cadrul I.S.U. Tulcea şi ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea,  care continuă căutările și la ora actuală.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că Vasile Anichitei (59 de ani) din Suceava, împreună cu alţi membri de familie s-au campat cu cortul  în zona respectivă, pe malul stâng, pentru recreere. Bărbatul a intrat în apele  Canalului  36 pentru  a-l traversa de la un mal la altul, moment în care a fost luat de curentul apei, dispariţia fiind  observată de membrii familiei care se aflau pe mal.

Semnalmente: 1,82 m înălţime, constituţie atletică, greutate 100 kilograme păr şaten, lung, perciuni grizonaţi, mustaţă lungă. La data dispariţiei, era îmbrăcat cu slip de culoare verde.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite