Un rom beat a sărit cu săbiile la jandarmi și polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

Duminică, în jurul orei 16.00, în urma unui apel prin serviciul unic de urgenţă 112, echipa de intervenţie din cadrul Plutonului Jandarmi Babadag a fost solicitată de Dispeceratul Poliţiei oraşului Babadag să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane de etnie romă, pe strada Tudor Vladimirescu din oraş.

În scurt timp la faţa locului au ajuns echipajele de  jandarmerie – poliţie, care au intervenit în vederea aplanării conflictului.
„La vederea forţelor de ordine, un bărbat  aflat în stare vizibilă de ebrietate, a devenit mai violent verbal şi a intrat în imobil de unde a ieşit cu 2 săbii de panoplie, a trecut la ameninţarea lucrătorilor jandarmi şi  poliţişti în mod direct cât şi la proferarea de injurii şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa acestora“, spune Marian Ciubotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea.
Agresorul a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei oraşului Babadag unde i-au fost întocmite acte premergătoare în vederea începerii urmării penale pentru săvârşirea infracţiunilor de port de armă albă şi ultraj.
Cele două săbii, (una cu mâner de lemn, lamă dreaptă ascuţită, în lungime de 46 de centimetri şi una cu mâner de lemn, lamă curbată ascuţită, în lungime de 40 de centimetri) şi actele procedurale întocmite au fost predate echipei operative din cadrul Poliţiei oraşului Babadag, pentru continuarea cercetărilor.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite