Un tânăr poliţist beat a intrat cu maşina într-un autobuz. Şoferul avea peste 1 la mie! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe strada Isaccei
Accidentul a avut loc pe strada Isaccei

Accidentul rutier a avut loc marţi seara, în jurul orei 21.00, în municipiul Tulcea. Şoferul unui Logan a intrat cu maşina într-un autobuz oprit la bariera de la calea ferată (de pe strada Isaccei din municipiu, de lângă Colegiul Tehnic „Henri Coandă“). În urma accidentului şoferul în vârstă de 25 de ani a ajuns la spital.

Răzvan Urucu (25 de ani) din Tulcea, bărbatul care a provocat accidentul, este un poliţist din cadrul Poliţiei Comunitare din Tulcea. „Pacientul este în stare gravă, are traumatism cranian acut închis şi traumatism de coloană. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, spun cei care au ajuns la faţa locului. Mai mult, în maşina poliţistului s-a găsit şi o sticlă cu alcool.

„U. Răzvan se afla sub influenţa băuturilor alcoolice: 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea. Accidentul a fost provocat de faptul că Răzvan nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autobuzul condus regulamentar de Poştaru Petre.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Pasagerii din autobuz sunt în afara oricărui pericol, nimeni nu a solicitat transportul la spital.

Accidentul a avut loc pe strada Isaccei

Vom reveni cu amănunte!

Citeşte şi: În mai puţin de jumătate de an: Doi poliţişti locali au consumat alcool, au urcat la volan şi au provocat accidente rutiere
Primarul Hogea: „Rămâne de văzut dacă şoferul implicat în accident va mai face parte din Poliţia Locală“

Comă-record la Iași: un bărbat a ajuns la spital cu alcoolemie de 5,85 la mie

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite