„Un fulg de nea în grădinița ta“, la final GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daruri pentru copiii din Telița
Daruri pentru copiii din Telița

Pe 23 decembrie a luat sfârșit proiectul „Un fulg de nea în grădinița ta”, parte a unui proiect mult mai amplu al Consiliului Județean al Elevilor Tulcea- „Voluntari pentru comunitate“.

Consiliul Județean al Elevilor Tulcea, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a demarat acest proiect prin care oricine putea dona o jucărie de care nu mai are nevoie, hăinuțe sau bani, cu scopul de a le arăta copiilor defavorizați că Moș Crăciun există cu adevărat.
În plus, unii dintre colegi au donat o parte din bonurile primite cadou atunci cand au donat sânge, pe 5 decembrie 2011 în activitatea „fiecare picătură de sânge are povestea ei“.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Împreună cu oamenii care au un suflet mare și au înțeles că viața nu e la fel de darnică și frumoasă pentru toată lumea,  am reușit să strângem 7 saci de jucării și hăinuțe. Astfel, deghizați în Moși Crăciuni și reni am plecat la Telița. Acolo, copiii ne-au întâmpinat în pragul grădiniței nerăbdători să primească daruri. Ne-au răsplătit cu o minune de serbare, au zâmbit în fața obiectivului și ne-au  mulțumit. Dar pentru noi cea mai mare bucurie a fost fericirea de pe fețele acelor prichindei care nu îl mai văzuseră niciodată pe Moșul și nu mai primiseră nicicând atât de multe jucării“, spune Laura Felea.

Daruri pentru copiii din Telița
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite