EXCLUSIV Miliardarul de pe locul 100 Forbes: „Am scăpat ieftin din accidentul de elicopter!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi procurorii cercetează la faţa locului incidentul. Au fost solicitaţi doi experţi ai Pompierilor pentru a analiza care au fost circumstanţele accidentului.

UPDATE 14.30. Nucu Dobronăuţeanu a declarat în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Tulcea că este fericit că accidentul a  fost minor. „Am scăpat ieftin din accident. Nimeni nu a fost rănit. Noroc că nu era mai sus, că se putea întâmpla ceva mai rău“, a afirmat miliardarul.
Nucu Dobronăuţeanu face parte dintre cei mai bogaţi 500 de români apăruţi în topul Forbes. El ocupă, împreună cu fratele său, poziţia numărul 100 din clasament, cu o avere estimată la 50 de milioane de euro.

UPDATE 13.00.
Nucu (Emanoil Corneliu) Dobronăuţeanu este un cunoscut om de afaceri din Dobrogea, fiind acţionar la renumitul producător vinicol Murfatlar din judeţul Constanţa şi membru fondator al Asociaţiei Salvaţi Vama Veche. El a participat în urmă cu câţiva ani la operaţiunea „Cu papucii în deşert“.

UPDATE 12.44. Elicopterul aparţinea firmei Aerotaxi din Ploieşti. Vineri cei trei veniseră în Deltă la pescuit.

Nucu Dobronăuţeanu (sursă foto: Facebook)

UPDATE 12.35. La bordul elicopterului se afla un important om de afaceri, Nucu Dobronăuţeanu, proprietarul mai multor domenii de vânătoare din judeţul Tulcea. Conform unor martori oculari, elicopterul s-a ridicat trei metri de la sol în curtea atelierului din ferma piscicolă Maliuc. Elicopterul s-a prăbuşit într-o parte după ce a lovit pământul cu elicea. După ce cei trei pasageri au ieşit din elicopter, acesta a luat foc în totalitate. Martorii mai spun că omul de afaceri Dobronăuţeanu este singurul rănit, având o rană la cap.

UPDATE 12.15
: În elicopter se aflau trei persoane cu vârste de peste 40 de ani. Nu erau din Tulcea şi tranzitau zona într-un elicopter tip taxi. „Cele trei persoane aflate în elicopter au reuşit să iasă din elicopter înainte ca acesta să ia foc. S-a ridicat de la sol câţiva metri, după care a aterizat forţat. Nimeni nu a fost rănit“, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Tulcea, Daniela Condrea.
În urmă cu două ore un elicopter privat, închiriat de mai mulţi turişti a aterizat de urgenţă în comuna Maliuc. Conform unor martori oculari, elicopterul s-a ridicat câţiva metri de la sol, după care a căzut la sol

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite