Un cadavru în stare de putrefacţie a fost găsit plutind pe Dunăre. Ai auzit de cineva care a dispărut iarna?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea macabră a fost făcută de poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Pardina. La faţa locului au ajuns şi pompierii care au scos cadavrul din apă. La momentul de faţă nu se ştie cu precizie când şi cum a murit bărbatul.

UPDATE 17.00. Din câte se pare, bărbatul a dispărut  în perioada sezonului rece. „Persoana era îmbrăcată cu  pantaloni de stofă de culoare închisă, pe dedesubt colanţi de culoare închisă, geacă din fâş de culoare albastră - care avea pe piept, în partea stângă, inscripţia «Marlboro», pulover de lână - cu mânecă lungă şi cu dungi de culoare albastru închis în partea de sus şi partea de jos, iar la mijloc alb. Bărbatul purta o cămaşă de culoare închisă cu dungi, iar, în picioare avea încălţăminte sport, alb cu negru, cu inscripţia «Classica»“, spuen şeful Poliţiei Transporturi, comisarul Ştefan Grigore.
Cadavrul a fost adus la Tulcea, la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru necropsie.  Cei cărora li se par cunoscute aceste semnalmente şi care pot oferi informaţii ce ar putea duce la identificarea cadavrului găsit sunt rugaţi să contacteze Poliţia Transporturi la numărul de telefon 0240/513389.


Şeful Poliţiei Transporturi Tulcea, Ştefan Grigore, spune că bărbatul este mort de ceva timp. „Este vorba despre un cadavru în stare avansată de putrefacţie, la momentul de faţă neindentificat. Nici nu ştim încă dacă era român sau altă naţionalitate. La ora 12.00 echipajul nostru pleacă la Pardina pentru a demara ancheta“, spune Grigore.
Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite