GALERIE FOTO Un pensionar din Ceamurlia de Jos a fost ucis cu bestialitate azi noapte. Nu se ştie încă cine este criminalul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionarul de 60 de ani era din Ceamurlia de Jos.  Avea copii, dar aceștia nu locuiau cu el. Din câte spun vecinii, ar fi avut un anturaj de persoane cunoscute pentru consumul excesiv de alcool, dar era un om respectat și apreciat de comunitatea locală, fiind foarte liniștit.

La faţa locului se află şi acum procurorul Gheorghe Popovici, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. „Am fost sesizaţi la ora 7.00 că într-o locuinţă din Ceamurlia de Jos a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat de 60 de ani. Nu a fost încă identificat agresorul, dar am întocmit un cerc de suspecţi“, spune procurorul de caz.

Click pe pentru pentru mai multe imagini de la fața locului!

Localnicii spun că bărbatul a trăit o perioadă din ajutor social, după care a primit o pensie extrem de mică. De curând, însă, ar fi beneficiat de o pensie de handicap, pe care o încasase cu câteva zile în urmă. Vecinii bănuiesc că jaful ar fi fost cauza acestei crime. „Nu excludem această variantă, dar nici nu putem să confirmăm că acesta a fost motivul“, spune procurorul Gheorghe Popovici.
Ștefan Nicolae lucrase ca șofer, iar acum ieșise la pensie. Avea o pensie de handicap, în urma unor probleme cu picioarele. În timpul iernii, mai spun localnicii, acesta era internat la azilul din Babadag, ca să aibă un cămin călduros.
Vom reveni!

Imagini de la locul crimei
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite