Un inspector s-a aruncat de la etajul 6 al Finanţelor Publice din Tulcea. Se temea că va rămâne fără loc de muncă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva minute, un angajat al Finanţelor Publice din municipiu s-a aruncat de la etajul 6 al sediului fiscului.

UPDATE.  Grigore Nicolcenco lucra ca referent superior la Serviciul de Inspecţie Fiscală din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Tulcea. Născut în Sulina, bărbatul a lucrat ani de zile la Finaţne în acel oraş, după care în urmă cu câţiva ani s-a transferat la Tulcea. Era căsătorit şi are doi copii, dintre care o fată este plecată în Italia. Cunoscuţii din Sulina, foşti colegi de la Finaţe, sunt şocaţi de vestea morţii acestuia, spunând că ar fi auzit că Nicolcenco urma să fie restructurat, să rămână fără loc de muncă.

Autorităţile au demarat o anchetă

Click pe poze pentru mai multe imagini de la faţa locului

Grigore Filat Nicolcenco (58 de ani) s-a sinucis aruncându-se în această dimineaţă de la etajul 6 al sediului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice. Acesta fusese transferat recent de la Administraţia Finanţelor Publice din Sulina. Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi:

Ultimele cuvinte ale inspectorului care s-a aruncat de pe sediul Finanţelor Publice Tulcea

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite