Un an de la moartea lui Tasin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul comisar de mediu Tasin Sugaip
Fostul comisar de mediu Tasin Sugaip

Fostul comisar de mediu tulcean a fost ucis în Anglia în urmă cu un an de zile. Ucigaşul, un alt român, din Hârşova, este judecat de autorităţile britanice

Tulceanul Tasin Sugaip plecase la muncă în Anglia anul trecut cu puţin timp înainte de Crăciun, după ce solicitase trei luni de concediu fară plată de la instituţia în care lucra în funcţia de comisar de mediu, Garda de Mediu –comisariatul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. În urmă cu un an, în ziua de Crăciun a fost găsit mort într-o fermă din comitatul Sussex, în ziua de 26 decembrie.
„Un om deosebit de care ne vom aduce aminte mereu, un coleg foarte bun, un om săritor, care a avut parte de un final nemeritat, tragic“ spune fostul şef al lui Tasin , comisarul şef Costel Ifrim.
„Se face un an de când un bun prieten a plecat,ucis mişeleşte, a plecat în altă lume...Allah al lui sau Dumnezeul nostru,împreună să-l ocrotească“  transmite şi un fost coleg, Mihai Baciu.

Criminalul a locuit pe strada Taberei

Cel care l-a omorât de comisarul de mediu tulcean este un alt român, Gheorghe Badea, în vârstă de 53 de ani, municitor la o fermă din Chichester, născut în Hîrşova dar care a lucrat la Dăeni şi Tulcea, ultimul domiciliu fiind pe strada Taberei, la un bloc de nefamilişti. Este în prezent închis şi judecat în Anglia

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite