Ultimatum de o lună pentru guvernatorul Deltei Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guvernatorul Baboianu şi ministrul Borbely ilustreaza parca zicala „Capul plecat sabia nu-l taie“
Guvernatorul Baboianu şi ministrul Borbely ilustreaza parca zicala „Capul plecat sabia nu-l taie“

Ministrul Mediului  a declarat luni la Tulcea că nu este mulţumit de modul în care se desfăşoară activitatea Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Deşi a spus că nu a venit la Tulcea pentru a decide soarta guvernatorului ministrul a sugerat că activitatea acestuia lasă de dorit şi că aşteaptă rezultate mai bune în scurt timp.
„Nu am venit aici să îl demit pe guvernatorul Grigore Baboianu, dar acesta are un termen de o lună să mişte lucrurile, deoarece nu este posibil ca într-un an să se confişte două kilograme de icre, vreau o activitate mai susţinută“ a declarat Borbely.

Scandal cu iz politic


Reprezentanţii Consiliului Judeţean Tulcea, care sunt totodată şi liderii PDL Tulcea, colegi de partid cu Baboianu, sunt nemulţumiţi de faptul că prin noua lege a Rezervaţiei au fost excluşi de la împărţirea veniturilor din taxele percepute pentru diverse activităţi economice desfăşurate pe teritoriul Deltei- agricultură şi piscicultură. În anii anteriori Consiliul Judeţean a încasat aproximativ zece milioane de euro la buget din aceste taxe, însă prin noua lege a Rezervaţiei banii din taxe vor ajunge direct în bugetele consiliilor locale din zona deltei, fără să mai treacă prin Consiliul Judeţean, care de cele mai multe ori îi împărţea pe criterii politice.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite