Udrea dă bani pentru campinguri in deltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile zone de campare se vor amenaja la Sulina, Crişan şi Chilia, pe terenuri puse la dispoziţie gratuit de autorităţile locale. Acestea vor administra ulterior aceste campinguri.

Guvernatorul mai spune că a solicitat deja prin adrese oficiale Consiliilor Locale din Deltă identificarea unor terenuri ce urmează să fie puse la dispoziţie cu titlu gratuit pentru aceste investiţii. Proiectul vine în întâmpinarea unei doleanţe mai vechi a celor de la Administraţia Rezervaţiei, care se confruntau cu nemulţumirile turiştilor amatori de viaţă la cort, atunci când erau îndepărtaţi şi amendaţi din zonele neautorizate de campare.

image
image
image

Click pe imagine pentru fotogalerie!

„E un sistem de a te plia pe cerere, ştiţi zonele în care vin oamenii cu cortul, acolo vom amenaja zonele de campare, după modelul englez de a face alei în parcuri, acolo pe unde trec oamenii cel mai des. Ne-am îndreptat atenţia spre zonele în care presiunea turistică este mai mare“  mai spune guvernatorul.

Primarul din Sulina este mai mult decât încântat de acest proiect şi a identificat deja terenul pe care se va amenaja campingul, după podul ce duce spre plajă, în apropiere de complexul construit deja de Ministerul Dezvoltării şi Turismului.

Citiți în Adevărul de Tulcea unde vor putea campa turiștii!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite