ULTIMA ORĂ! Şoferul autobuzului morţii din Tulcea a fost lăsat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neculai Razim, şoferul autobuzului implicat în accidentul cu patru victime din Tulcea a fost audiat aseară de procurorii tulceni.

Deocamdată, spun anchetatorii, nu s-au formulat acuzaţii împotriva lui.
„Şoferul Razim Neculai, în vârstă de 61 de ani, a fost audiat preliminar în cursul serii de ieri. Deocamdată nu s-a formulat o acuzaţie împotriva acestuia, sunt audieri preliminarii în faza de cercetare a cazului urmînd să stabilim dacă se va începe sau nu urmărirea penală. Deocamdată nu s-au luat măsuri împotriva acestuia , interdicţii, nu s-a pus problema reţinerii“ a declarat prim procurorul Ionel Scutelnicu, şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, cel care se ocupă de cazul accidentului petrecut ieri pe un dig de la marginea Tulcei.
Reamintim că joi dimineaţa Un autobuz plin cu femei ce lucrau la fabrica de confecţii Gelco s-a răsturnat joi dimineaţa pe un dig circulabil de la marginea municipiului Tulcea. Două dintre femei au murit pe loc, alte două la secţia Terapie Intensivă iar alte zece au fost grav rănite, două în stare critică fiind transportate cu elicopterele SMURD la Bucureşti. Alte aproximativ 75 de persoane s-au prezentat la urgenţe cu diverse traumatisme. Cele patru victime se numesc Anişoara Filip (41 ani), Valentina Drăniceanu (45 ani), Florica Constantinescu (44 ani) şi Alexandrina Munteanu (47 ani). Acidentul s-a petrecut la ora 6,20 la doar câteva sute de metri de destinaţie după ce şoferul a tras pe dreapta pentru a da prioritate unei alte maşini. Digul pietruit recent era foarte alunecos după ce plouase toată noaptea.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite