Tulcenii traversează Dunărea pe cont propriu, după ce autorităţile au uitat să mai asigure acest serviciu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii traversează cu bărcile pe propriul risc
Oamenii traversează cu bărcile pe propriul risc

Nava militară care a asigurat pe timpul „glaciaţiunii“ transportul pasagerilor şi alimentelor între municipiu şi suburbie şi-a încetat misiunea iar nava Societăţii de Transport Public nu şi-a reluat-o

Sutele de tulceni ce locuiesc în suburbia Tudor Vladimirescu, situată peste Dunăre, vizavis de municipiul Tulcea, sunt nevoiţi să se descurce pe cont propriu pentru a putea ajunge la muncă şi înapoi acasă.
Oamenii trec Dunărea cu ajutorul bărcilor proprii sau cu ajutorul rudelor sau prietenilor ce deţin ambarcaţiuni cu motor, inclusiv pentru a-şi duce şi aduce copii de la şcolile din oraş.
„Nimeni nu a solicitat reluarea curselor cu nava militară, aceasta şi-a încheiat misiunea pe data de 21 februarie.Cetăţenii trec cu bărcile, nu am primit solicitări, dar se poate readuce nava militară dacă e cazul“ spune prefectul Vasile Gudu.
Traversarea nu este lipsită de riscuri, deoarece deşi aparent Dunărea în zona portului Tulcea a fost degajată de sloiuri, există oricând posibilitatea unui contact între bărci şi anumite obstacole aflate în submersie, inclusiv sloiuri sau buşteni.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite