Tulcenii se vor distra pe banii Uniunii Europene!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondurile sunt destinate realizării unui cinematograf 3D în Mall şi a unui ring de dans pentru 1000 de persoane în fosta discotecă Danubiu. Sunt primele proiecte de acest tip, care finanţează industria divertismentului din municipiul Tulcea.

După ce ani la rând proiectele de atragere a fondurilor europene au vizat domenii mai serioase precum industria, turismul sau agricultura, a venit timpul să ne şi distrăm pe banii Uniunii Europene.
Municipiul a reuşit în acest an să atragă două finanţări europene prin programul operaţional regional care vizează realizarea unor investiţii în activităţi de diverstiment. Cu ajutorul fondurilor europene pentru microîntrepinderi, două societăţi tulcene vor pune pe roate un ring de dans ultramodern în cadrul discotecii Danubiu precum şi un cinema 3D în Mall.

„ Două proiecte vor fi finanţate prin Programul Operaţional Regional. Cel privind ringul de dans a fost deja semnat, a început implementarea lui, şi vizează extinderea şi modernizarea discotecii Danubiu. Al doilea proiect se referă la realizarea unui cinematograf 3D la Coral Plazza Mall“, spune Octavian Motoc, reprezentantul firmei de consultanţă Expert Fonduri Structurale, care a realizat cele două proiecte pentru finanţare.

Ring de dans pentru 1000 de oameni

Investiţia privind ringul de dans  pentru care societatea Party Pass a reuşit să obţină o finanţare nerambursabilă de 840.000 prevede pe de o parte extinderea actualei discoteci pentru a ajunge la un spaţiu suficient pentru 1000 de persoane, dar şi achiziţionarea de echipament de ultimă generaţie.
„Prin această investiţie vom creea şapte noi locuri de muncă. Este o mare şansă pentru noi, particularii, că suntem ajutaţi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, de Uniunea Europeană, de consultanţi de succes specializaţi în designul şi implementarea acestor proiecte“, povesteşte Gabriel Frandeş, patronul Party Pass.

Proiectanţii spun că nu este vorba de o discotecă în sens clasic, ci una care să ofere o multitudine de utilizări. Pe lângă programele de discotecă, se pot organiza spectacole de karaoke, cursuri de dans pe genuri, organizarea de baluri ale bobocilor, aniversări, conferinţe, seminarii.

„Cele câteva cluburi sau discoteci , transformate mai degrabă în locuri de consum a băuturilor alcoolice pentru minori, nu satisfac nici pe departe cererea, nemaivorbind de calitatea serviciilor“, mai spune Gabriel Frandeş. Noul ring nu va fi dotat cu bar, existând posibilitatea de a comanda o băutură într-un club aflat chiar în vecinătatea ringului.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite