Tulcenii se pot înscrie de astăzi la facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Tulcea mai există doar Universitatea „Spiru Haret“. „Dunărea de Jos“ nu mai are centru la Tulcea din acest an. Pentru cursurile la zi studenţii trebuie să se deplaseze la facultăţile din judeţele vecine, iar pentru cursurile de frecvenţă redusă elevii învaţă cu tutorii care vin la Tulcea.

Facultatea Spiru Haret are următoarea ofertă: drept, administraţie publică, marketing, afaceri internaţionale, contabilitate şi informatică de gestiune, management, finanţe şi bănci, filosofiejurnalism, comunicare şi relaţii publice, sociologie, psihologie, pedagogie, pedagogie muzicală, geografie, geografia turismului, limba şi literatura română – o limbă străină, istorie, relaţii internaţionale şi studii europene, administrarea afacerilor, matematică, informatică, educaţie fizică şi sportivă.
Taxa de înscriere la admitere este de 80 lei. Completezi două formulare pe care le găseşti pe site-ul universităţii după care îţi poţi depune dosarul la secretariatul de la primul etaj al Casei Sindicatelor. Taxa este de 1680 până la 2100 de lei, în funcţie de specializare.
Acte necesare: Diploma de bacalaureat (sau o diplomă echivalentă cu aceasta), în original, sau adeverinţă eliberată de liceu, în original, dacă ai promovat la examenul de bacalaureat în anul 2011. Poţi depune adeverinţa de absolvire a liceului în copie legalizată dacă originalul e depus la un alt dosar de admitere, însoţită de o adeverinţă în care se certifică acest lucru. Adeverinţa de absolvire trebuie să cuprindă media generală la examenul de bacalaureat, mediile obţinute în anii de studii, termenul de valabilitate şi menţiunea că nu a fost eliberată diploma de bacalaureat. Certificatul de naştere, în copie (xerox). Adeverinţă medicală tip. Copie după buletinul / cartea de identitate, care să cuprindă codul numeric personal. Trei fotografii tip buletin de identitate. Copie legalizată după diploma de bacalaureat, însoţită de adeverinţă eliberată de facultatea la care se află diploma de bacalaureat, în original (pentru cei care urmează a doua facultate). Un dosar plic.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite