Tulcenii se lasă de furat când vine frigul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţi mai puţini în perioada de iarnă
Hoţi mai puţini în perioada de iarnă

Din analiza fenomenului, realizată de poliţiştii tulceni, numărul furturilor scade în perioada iernii. Unul dintre motive ar fi şi acela că „profesioniştii“ se retrag la căldură în Penitenciar.

„În perioada sărbătorilor de iarnă (din experienţa anilor trecuţi) la nivelul judeţului Tulcea nu au fost înregistrate furturi din societăţi comerciale. Acest gen de infracţiuni nu este o caracteristică a sărbătorilor de iarnă“, spune comisarul Lucian Ţugui. Acesta precizează că la nivelul judeţului furturile au crescut faţă de anul trecut cu 20%, majoritatea acestora fiind comise din societăţi comerciale.

Practic tulcenii cu lipici pe mâini fură de foame, bunuri alimentare, dar se pare că şi pentru a-şi îngriji frumuseţea, cosmeticele fiind pe locul doi ca obiecte furate.

„Vârstele majorităţii suspecţilor de furturi din societăţi comerciale sunt cuprinse între 18 şi 35 ani. Cei care au furat din societăţi comerciale (mai ales furturi la vedere) au fost prinşi în proporţie de 70%“ mai spune comisarul Ţugui.

De obicei prejudiciul produs de hoţi în magazinele alimentare  nu este foarte mare, furându-se de la o sticlă de vodkă la un gel de duş sau un salam.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite