Tulcenii de pe strada Miron Costin, exasperaţi de vecini: scot caii pe străzi şi aruncă apa menajeră în curţile oamenilor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Miron Costin
Strada Miron Costin

Problema localnicilor de pe strada Miron Costin este deja cunoscută autorităţilor judeţene. O cititoare care locuieşte în zonă  ne-a scris că vecinii ei ies cu atelajul pe străzi, zgârie maşini şi pun în pericol traficul rutier. În plus, nici problema lipsei canalizării nu i-a ferit pe localnicii de pe Miron Costin.

O numeroasă familie care locuieşte în cartier obişnuieşte să iasă la plimbare cu caii pe stradă. Uşor de parcat, nu foarte greu de întreţinut, aşa că mijlocul de transport cu patru copite este în fiecare zi pe stradă, spun localnicii. „Nu de puţine ori erau să fie accidente din cauza lor, dar asta nu îi împiedică. Nesupravegheaţi, copiii ies cu căruţa pe stradă, au zgâriat şi câteva maşini dar nu se poate face nimic în privinţa asta“, spune tulceanca.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Iar aceasta nu este singura problemă: strada lor este în permanenţă o băltoacă pentru că vecinii spală covoare în mijlocul străzii. În plus, situaţia locatarilor din C-uri nu face decât să completeze problemele cu care se confruntă tulcenii de aici: „Strada Labirintului nu are scurgere, şi ce credeţi că s-au gândit locatarii? Hai să săpăm şanţuri şi să dăm drumul la apă în curţile oamenilor de pe Miron Costin. Şi aşa au făcut! Apoi au venit la porţile noastre şi au zis: primăria nu ne face canalizare, aşa că să ne daţi bani să ne facem canalizarea că altfel vă dăm drumul la apa în curţi!“, mai spune tulceanca.

Strada Miron Costin
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite