Tulcenii de pe strada Babadag şi din zona Piaţa Veche rămân luni fără curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre întreruperi programate. Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, Enel Distribuţie - Unitatea Teritorială Reţea, anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Luni, între orele 8.00 – 16.00 se va sista furnizarea energiei electrice în municipiul Tulcea, pe strada Babadag (blocurile 21, 22, 23, 16), la centrala termică, dar şi în zona Piaţa Veche, la Deltalact, Telena, Bolmond Bremd, Civ Select Import –Export. În acelaşi interval orar se întrerupe curentul în Mahmudia (zona de intrare în localitate dinspre Tulcea),  în centrul localităţii Sarinasuf, dar şi în Plopu (la intrarea dinspre Tulcea).
Între 9.00 şi 15.00 se întrerupe curentul în Horia (cartierul spre Balabancea), iar între
9.00 şi 16.00 în Topolog (cartierul Dallas şi Castel apa, la primărie, în zona campusului, la căminul cultural, la blocurile de locuinţe, în cartierul dinspre Sâmbăta Nouă, la biserică, grădiniţă, dar  şi în spaţiile comerciale din piaţă, respectiv în cartierul dinspre Cârjelari).


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite