Tulcenii critică sistemul sanitar: Ce cred cititorii noștri despre cazul Dianei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de cititori din județ, dar și din țară au comentat pe site-ul nostru, dar și pe pagina de Facebook cazul Dianei, fetiţa cu leucemie. Iată ce părere au tulcenii despre această situație.


„Anul trecut, după niște analize banale, periodice, mi s-a comunicat că am hepatită.... Am refăcut analizele, tot la Tulcea, la un alt laborator și eram sănătos tun.... Am refăcut a treia oară analizele la un centru din București, care au reliefat câteva probleme, însă minore și fără nicio legatură cu precedentele două analize...“, ne scrie un cititor pe site-ul tulcea.adevarul.ro.
„Tot din indiferența medicilor tatăl meu era să își piardă viața (de la căzătură și o problemă la un picior - problemă care s-a agravat datorită prostiei medicilor «specialiști» )“, ne scrie un alt cititor.
„Este absolut revoltător! Sunt din Tulcea și dacă vrei să faci analize la orice laborator particular din oraș ți se spune din start că nu mai au fonduri pentru luna în curs, chiar dacă te duci în primele 2-3 zile ale lunii, motiv  pentru care ești obligat să le plătești integral! Și să afli ulterior că de fapt acești jnapani îți iau banii degeaba fără măcar a face analizele: asta este crimă și trebuie să răspundă penal“, ne mai scrie un alt cititor.
„După ce că trăim în România ... mai locuim și în Tulcea. Apogeul neprofesionalismului medical“, este de părere Florin.
„E  tipic România, nu doar Tulcea, că peste tot se greșește. Nici de Constanța nu îmi este rușine, te duci la operație și vii cum ai plecat. Ar fi de făcut multe reclamații, dar le ia cineva in calcul?“, este de părere și Nicolaeta.
„Acești părinți ar trebui să dea laboratorul de analize în judecată și să ceara foarte ușor niște bani de acolo…“, spune Ionuț.
„Acesta e sistemul nostru de sănătate, să scoată bani pe bandă…“, ne spune și Mirela.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite