Tulcenii au fost ași la kung-fu în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul tulcean Sakura Dojo a obținut nu mai puțin de opt locuri I la Campionatul Internațional de kung-fu organizat la Albena, în statul vecin. Concurenții au fost din Bulgaria, Ucraina, Azerbaidjan, Pakistan și România.

Clubul Sakura Dojo a avut cinci sportivi în lotul național al României: Petrică Boghici (23 de ani), Cosmin Lazăr (18 ani), David Cristian Botea (9 ani), Jenica Linte (17 ani) și Alexandra Malatov (16 ani).

Fiecare sportiv tulcean a participat la trei probe: light contact, non contact și sanda full contact.

Tulcenii au obținut următoarele rezultate: Petrică Boghici – locul I la light și non contact, locul II la sanda full contact, după ce a reușit să-l învingă în semifinală pe sportivul azer, campionul categoriei. Cosmin Lazăr a suferit în primul meci o fractură la mâna stângă dar a participat la toate probele obținând locul II la non contact și locul II la celelalte două probe.

David Botea a obținut locul I la non contact și locul II la light contact, în timp ce Jenica Linte a câștigat probele de non și light contact și locul II la full contact.
Alexandra Malatov a avut un parcurs de excepție câștigând toatele cele trei probe.

„Am fost cea mai bună delegație din concurs, raportat la locurile obținute și la numărul de sportivi, în condițiile în care au fost cluburi care au participat cu 15-20 de sportivi și nu au luat nimic“, spune antrenorul Ovidiu Tîrlogeanu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite