GALERIE FOTO Tulcenii, campioni la kyokushin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută sportivii tulceni au participat la Campionatul Naţional de Kyokushin, organizat la Târgu Mureş de Federaţia Română de Kyokushin şi Club Sportiv Tiger – Budo.

Cei patru tulceni s-au întors victorioşi de la competiţiile sportive de săptămâna trecută, la care au participat 270 de sportive de la 25 de cluburi din ţară.
Iulian Vişan (kumite juniori baieti 10 -12 ani) a luat medalia de aur la categoria semigrea. Tiberiu Nicolaev (kumite juniori baieti 10 - 12ani), medalie de argint la aceeaşi categorie, şi locul al III-ea, medalia de bronz la kata juniori baieti 10-12 ani. Ionela Nane (kumite senioare open) a luat medalia de bronz, iar Andreea Leonov (kumite senioare open) tot locul al treilea, medalia de bronz. 



„Am participat cu patru sportivi şi am adus acasă cinci medalii. Îmi pare rău ca nu au participat sportivii Romeo Beznea şi Laurenţiu Halchin care sunt accidentaţi, iar Andreea Leonov nu era refacută 100% după o răceala extrem de puternică“, spune sensei Nicolaie Pănuţă.



Ionela Nane, mai spune acesta, a fost surpriza plăcută a competiţiei: „Are numai 17 ani, dar a pierdut la decizia arbitrilor, fiind depunctată pentru lovituri repetate neregulamentare. Dar tot meciul a fost în avantaj, atacând puternic şi continuu. Adversara era o sportivă de 28 ani cu rezultate la campionatele naţionale şi internaţionale“.




image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite