Tulcenii, campioni la kempo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul Sakura Dojo a strâns 60 de medalii în acest an (foto arhivă)
Clubul Sakura Dojo a strâns 60 de medalii în acest an (foto arhivă)

La începutul acestei luni la Bucureşti a avut loc Cupa României Submission Kempo (în sistem ju jitsu brazilian), iar la Sibiu Cupa României la K1 Kempo (luptă în sistem K1).

Rezultatele de la Bucureşti:

Alexandra Malatov, locul I  la categoria – 70 de kilograme, 16 – 18 ani;
Georgel Stoica, locul 1 la categoria – 65 de kilograme, seniori;
Sorin Balaban, locul 1 la categoria – 75 de kilograme, seniori;
Adrian Stoica, locul II la categoria – 75 de kilograme, seniori;
„La această categorie, finala a fost a clubului nostru, după ce Sorin Balaban şi Adrian Stoica au câştigat în faţa celorlalţi sportivi“, spune Ovidiu Tîrlogeanu,  preşedintele clubului tulcean Sakura Dojo.
Adrian Balca locul 3 la categoria – 65 de kilograme, seniori. „Categoria lui este de – 60 de kilograme, 16 – 18 ani, dar a participat la seniori pentru o categorie superioară de greutate şi a avut un comportament impecabil, categoria fiind câştigată de un campion european“, mai spune preşedintele clubului tulcean.
La competiţia organizată de Fedeaţia Română de Kempo au participat 173 de sportivi din ţară.

Rezultatele de la Sibiu

Alexandra Malatov, locul 1 la categoria – 70 de kilograme, 16 – 18 ani;
Jenica Linte, locul III la categoria – 70 de kilograme, seniori. „Ea a pierdut în faţa cmpionaei europene, la decizia arbitrilor, contestată de cei din sală“.
David Cristian Botea, locul II la categoria – 40 de kilograme, 8 – 10 ani;
Adrian Stoica, locul II la categoria – 75 de kilograme, seniori;
Gean Ali, locul III la categoria 8 – 10 ani;

La concurs au participat 186 de sportivi, iar la finalul concursului a avut loc şi o gală de K1 cu sportivi de excepţie invitaţi la eveniment.
„Cele două competiţii au fost ultimele pe acest an organizate de Federaţia Română de Kempo, iar acum urmeză o pauză care ne va da posibilitatea să ne mai refacem rezervele financiare care s-au diminuat foarte mult în urma deplasărilor pe care le-am făcut pe banii noştri. Anul acesta clubul nostru a strâns peste 60 de premii şi medalii la competiţiile la care a participat în ţară şi în străinătate“, a mai precizat Tîrlogeanu.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite