Tulceni prinşi cu 400 de metri de plase interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră tulceni au confiscat, pe ghiolul Ceamurlia de pe raza localităţii Lunca,15 plase monofilament a căror deţinere este interzisă prin lege.

Aseară în timpul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au surprins în flagrant două persoane în vârstă de 20 de ani , respectiv 23 de ani, domiciliate pe raza localităţii Babadag, în timp ce efectuau activităţi de pescuit dintr-o ambarcaţiune metalică. În urma controlului ambarcaţiunii au fost descoperite 15 plase monofilament cu lungimea totală de 400 de metri, a căror deţinere şi utilizare este interzisă prin lege.
„Plasele monofilament au fost ridicate în vederea confiscării ,ambarcaţiunea a fost ridicată pe bază de proces verbal şi depozitată în incinta Dispozitivului Operativ Jurilovca până la soluţionarea cauzei, iar celor doi tineri le-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi utilizare la pescuit de plase monofilament“ spune Natalia Agighioleanu, purtător de cuvănt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea..




Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite