Tulceanul prins cu haşiş la o terasă din oraş a fost pus în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost prins în flagrant, cu haşişul la el
Tânărul a fost prins în flagrant, cu haşişul la el

Tribunalul Tulcea a decis ca acesta să fie judecat în stare de libertate, dar nu va putea părăsi localitatea de domiciu, Babadag. Decizia poate fi atacată în recurs. Până la această dată procurorii nu au înregistrat recursul la Curtea de Apel Constanţa

Marian Bogdan Surdeanu (22 de ani) din Babadag este acuzat de  Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Tulcea că i-a trimis în martie surorii lui, Alina Drăgan, un pachet din Italia, în care se aflau 38,6 grame de haşiş.
Drogurile urmau să ajungă pe piaţă pentru sume de la 50 la 100 de lei. Poliţiştii au prins-o pe Alina în timp ce îi vindea unui investigator sub acoperire cele 38,6 grame de haşiş primite din Italia, contra sumei de 2.420 lei.
Fata a spus că nu ştie ce se află în pachet, şi că ar fi trebuit doar să îl dea unei persoane ce urma să o contacteze şi să îi dea bani.
Procurorii au stabilit că Marian Bogdan Surdeanu, aflat în Italia împreună cu mama sa şi cu fratele Iulian, contactase mai multe persoane din anturajul său din ţară, cărora le-a propus să le trimită droguri.
El contacta clienţii pe internet, folosind id-ul „bobby_tl007“.  Pe 4 august, tânărul s-a întors în România, unde a fost prins în flagrant pe terasa clubului „Deep”, din Tulcea, având 94,9 grame de haşiş, pe care intenţiona să vândă. Marian Bogdan Surdeanu a recunoscut infracţiunea comisă, însă a susţinut că a adus în ţară cea de-a doua cantitate de droguri cu scopul de a o vinde pentru a strânge bani să-i angajeze un avocat surorii sale.
A fost eliberat din închisoare în cursul acestei săptămâni, după ce a stat în arest preventiv din data de 5 august. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite