Tulceanul cel mai tare din parcare îi face yacht lui Albert de Monaco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionat de sporturile cu motor, Mihai George Munteanu deţine cele mai frumoase maşini din Tulcea. A ţinut mereu să aibă modele deosebite, chiar unice, şi nu neapărat cele mai scumpe. Om de afaceri, tulceanul construieşte printre altele yachturi de lux în Italia, una dintre comenzi fiind pentru prinţul Albert de Monaco.

De mic copil Mihai George Munteanu (40 de ani) a crescut printre maşini şi motoare, tatăl său fiind director la Întreprinderea de Transport Auto. Pe când se juca cu motoarele de Rabă şi Saviem nici măcar nu visa că va ajunge singurul posesor de Lamborghini, Maseratti, Porsche şi Bentley din ţară. Pe vremea liceului Mihai deja avea la activ două invenţii la capitolul mecanică auto şi era campion la karting.
„Normal, prima maşină a fost Dacia, aveam una bricolată, aranjată,permis am luat în 1989 şi deja visam la maşini străine, dar nu orice maşină“ povesteşte Mihai. S-a apucat de afaceri încă din facultate şi şi-a îbndeplinit visul abia în 1994, când şi-a cumpărat un Audi Quatro Sport, model ce l-a costat atunci mai mult ca un apartament- 7000 de dolari. Cum afacerile i-au mers bine, firmele lui ocupându-se de construcţii, amenajări interioare, imobiliare şi cluburi, în 1998 şi-a cumpărat al treilea Audi A8 din România, model ce l-a costat 40.000 de euro.

image

„Mereu am luat maşini la mâna a doua pentru că după o săptămână orice maşină nu mai e nouă, am luat super maşini la preţuri oricum foarte mari, practic mai vindeam, luam alta, mai puţin acum când am păstrat mai multe“ povesteşte tulceanul.

Lamborghini, Maserati, Porsche

După ce a mai deţinut maşini superbe, modele de Audi sau Porsche, Munteanu s-a îndrăgostit de designerii italieni.În 2006  a rupt gura târgului cu un superb Lamborghini Gallardo galben, cu un motor de 540 de cai pe care a plătit 120.000 de euro, iar în anul următor şi-a cumpărat şi un Maserati Quatroporte, pe care a dat 90.000.

image

„La firmă mai am un Mercedes ML, un Porsche Cayenne dar şi un Bentley Cupe, model destul de rar în ţară.Pentru drumurile mai perisuloase, în judeţ, folosesc şi o Skoda Octavia , care sincer e o maşină foarte bună şi rezistentă.Nu vă spun căt m-a costat reparaţia la Lamborghini în Italia, că îmi cumpăram încă o casă de banii ăia “ povesteşte Munteanu.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite