Tulcea : Braconau la copcă pe Câşla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inceput de an în forţă pentru braconieri : poliţia de frontieră a prins trei tineri care şi-au început activitatea chiar din prima zi lucrătoate a acestui an

Ieri, poliţiştii de frontieră tulceni i-au prins pe Ionel S. şi Eugen C., din Tulcea, în timp ce pescuiau la copcă pe lacul Câşla. Asupra lor s-a găsit un topor, 71 de kilograme de peşte şi 200 de metri de plasă monofilament. Tinerii s-au ales cu dosare penale.
În aceeaşi zi, Dănilă P. (31 de ani), din Mahmudia, a fost prins în timp ce pescuia în zona Dunărea Veche dintr-o ambarcaţiune tip Laguna. La verificarea bărcii a fost descoperită o plasă de pescuit tip avă cu lungimea de 70 m şi 71 de kilograme de peşte din diferite specii.
„Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuit prin orice mijloace şi metode în zonele de protecţie, iar cantitatea de peste a fost predată la o  societate comercială de profil în scopul valorificarii“, a declarat Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite