Tulcea : A împuşcat un căprior în pădurea Letea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braconaj cinegetic în  pădurea Letea (foto arhivă)
Braconaj cinegetic în pădurea Letea (foto arhivă)

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au descoperit, în autoturismul unui tulcean, un căprior braconat şi o armă de vânătoare cu muniţia aferentă.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, transoprta căprioara într-un Jeep Cherokee. La controlul autoturismului au mai fost descoperite o armă de vânătoare, o cartuşieră cu 20 de cartuşe  şi un cuţit de vânătoare.
A declarat că l-a găsit mort
În ceea ce priveşte provenienţa căpriorului identificat în portbagajul autoturismului, persoana în cauză a declarat că l-ar fi găsit mort,  în zona numită ,,Dunele lui Omer” din pădurea Letea.
Ca urmare a celor constatate, bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
„Exemplarul de căprior a fost predat de poliţiştii de frontieră reprezentanţilor Direcţie Sanitar Veterinare Tulcea în vederea efectuării unei expertize de specialitate, iar arma de vânătoare şi muniţia aferentă au fost predate biroului specializat al Poliţiei Tulcea“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite