Tulcea:Sfinţii arhangheli au făcut victime printre petrecăreţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Tulcea a fost asaltată de petrecăreţii care au cinstit numele arhanghelilor Mihail şi Gavril. Asistenta-şefă, Elena Amugea, a declarat că au fost peste o sută de prezentări la Urgenţe, toate pe aceeaşi temă.

Noaptea tercută, Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Tulcea a fost asaltată de cei care au petrecut în cinstea arhanghelilor Mihail şi Gavril.
„Am avut peste o sută de prezentări, toate având, dacă pot spune aşa, aceeaşi cauză: băutura şi mâncarea în exces. Beţiile cronice, indigestiile, colicile abdominale şi afecţiunile cardiace au constituit tabloul zilei şi al nopţii “, a declarat Elena Amugea.

Pe lângă afecţiunile cronicizate de alcool şi mâncarea în exces au mai fost prezente în tabloul intervenţiilor personalului de la Urgenţe şi agresiunile.
„Omul la beţie îţi aduce aminte de toate datoriile şi răfuielile şi pe lângă ceartă se mai şi lovesc. Am avut câteva zeci de astfel de vătămări, dar care nu au necesitat internare. Doar pansamente şi oblojiri de răni ce au fost provocate de agresiuni“,a mai precizat Elena Amugea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite